BUTIK
Kitekurser i Stockholm varje dag

BUTIK

Vi erbjuder noga utvald kiteutrustning från de bästa tillverkarna. Som återförsäljare och skola har vi höga kriterier på utrustningen och att de ska klara de tuffa förhållanden som finns i en kiteskola.

Vi är officiella återförsäljare av bland annat Core, Duotone, North, Eleveight, Airush, Xenon, Mystic och F-One. Alla märken av erkänt hög kvalitet samtidigt som de klarar våra personliga krav; prisvärd, hög kvalitet och riktigt roliga att köra på. Varje år provar vi utrustning från många tillverkare och bara ett fåtal håller måttet.

Kitebutiken i Stockholm

Kitebutiken i Stockholm - handla din nästa kiteutrustning
Välkommen till vår butik mitt i city – Vanadisvägen 21, Vasastan
Öppet alla vindstilla dagar och helger, 11.00 – 15.00.
Vill du besöka oss andra tider, boka in din tid: 070 046 40 42

Ring innan du kommer så vi är på plats: 070 046 40 42.
Vi levererar även kostnadsfritt inom Stockholmsområdet. Betalning sker på faktura

BUTIK PÅ NÄTET

Har du gått kitekurs hos oss så har du rabatt på priserna i webshopen, (gäller ej kampanj eller begagnat). Fråga efter din rabattkod. GÅ TILL WEBSHOPEN

NY UTRUSTNING
Vi lagerhåller ny utrustning i vårt showroom. Välkommen att besöka oss (ring först 070 046 40 42, inte alltid bemannat) Vi levererar kostnadsfritt inom Stockholmsområdet och betalning sker via paypal, swish eller faktura.

BEGAGNAD KITE UTRUSTNING OCH SKOLUTRUSTNING
Vi har ofta begagnad utrustning, som ofta säljs med garanti. Dessutom kan du handla skolutrustning regelbundet under året. Utrustningen är lite mer använd, men vi låter sällan utrustningen slitas för mycket. Priset blir riktigt bra.

GARANTI & FULL RETURRÄTT
Alla priser inkluderar 25% moms. Öppet köp och fabriksgaranti lämnas på all ny utrustning.

KURSRABATT

Som elev hos oss har du alltid rabatt på alla priser (gäller ej rea eller redan nedsatta produkter). Mest rabatt får du givetvis på nya paket. Betalning sker på faktura och du kan även få uppdelad betalning om önskemål finns

showroomsthlm