KITEKURSER STOCKHOLM
Kitekurser i Stockholm varje dag

KITEKURSER STOCKHOLM

KITEKURS STOCKHOLM

Med vårt utbilningskoncept får du en rolig och effektiv kitekurs. Basen i alla kitekurser är IKOs stegringsplan. Den anpassas efter din inlärningstakt, så du slipper känna dig stressad.

Nybörjarkurser i kitesurf startar varje dag, måndag – söndag, i Stockholm

Kitekurs med utvecklingsgaranti:
Våra kitekurser sker alltid i små grupper. 1-2 elever per instruktör ger bäst utveckling.

Välj bland våra nybörjarkurser. Alla kurser är uppgraderingsbara. Väljer du kurserna KOMPLETT eller MAX så är en rabatt inbakad.

Grundkurs (1 dag), 1995 kr

Grundkursen i kite är nybörjarkursen som täcker alla steg fram till vattenstarter med bräda. Inga förkunskaper krävs. Det är en effektiv heldagskurs på 6-7 timmar där största delen sker i vattnet. Vi lär dig alla moment från riggning, flygövningar med kite i vattnet till att komma iväg på kitebrädan. Läs mer | Boka direkt (online kalender)

Grundkurs PLUS (1 dag), 2495 kr

Grundkurs PLUS har samma kursmoment som grundkursen, men ger mer teknik, tips och coaching. Den passar dig som vill ha ut det mesta av din kursdag eller har lite bräderfarenhet sen tidigare, typ wakeboard, snowboard, skateboard.  Grundkurs Plus är ett par timmar längre än grundkursen. Läs mer | Boka direkt (online kalender)

 

Kitekurs KOMPLETT (2 dagar), 3595 kr

Den kompletta kitekursen är vår tvådagarskurs för nybörjare. Första dagen lär du dig momenten i grundkursen och sen har du en hel extra dag för teknik, egen träning och coaching. Ett bra kursval om du har bestämt dig för att få mer träning och erfarenhet. Minst 14 timmar på vattnet uppdelat på två dagar. Läs mer | Boka direkt (online kalender)

Kitekurs MAX (3 dagar), 4795 kr

Kitekurs Max är baserad på den kompletta kursen där rabatterad påbyggnadskurs är inbakad i ett och samma utbildningspaket.  Vi tränar på mer avancerade övningar, går igenom höjdtagning, acceleration, vändningar. Det är här är kitekursen för dig som vill komma långt på kort tid. Du får minst 20 timmar på vattnet och en coach sista dagen. Delar av din utbildning fotograferas / filmas där du får konkreta tips på vad just du behöver utveckla. Läs mer | Boka direkt (online kalender)

Ingår i alla våra kitekurser för nybörjare

  • Förberedande teori
  • Support och stöd före och efter din kitekurs
  • Kitekurs enligt IKO utbildningsplan
  • Licensierade och erfarna instruktörer / assistenter som undervisar
  • Lån av komplett modern utrustning inkl våtdräkt, hjälm under kursen
  • Rabatt vid köp av utrustning. Du sparar snabbt in din kursavgift
  • Rabatt på fortsatta kurser
  • Rabatt på hyra av utrustning
  • Dokumentation och strandguide för din fortsatta utveckling
  • IKO certifikat ingår (Komplett och Max)

 

Svårt att välja? Inga problem. Alla kurser är uppgraderingsbara, bygg på med fler dagar eller välj privatlektioner och coaching.

 

Kiteboardcenter – Kiteskolan med 14 års erfarenhet

Över 290 utbildningsdagar per år och först med IKO kurser i Stockholm. Kiteboardcenter erbjuder säkra, effektiva och innehållsrika kitekurser där du undervisas av licensierade och erfarna instruktörer. Våra kurserna följer en internationellt fastställd utvecklingsplan med tydliga kursmoment.

Vi är stolta över att ha en av Sveriges högst utbildade instruktörer i vårt team. Det ger dig gedigen kvalitet i kursverksamheten. Med rätt pedagogik, engagemang och vår långa erfarenhet av kitekurser i Stockholm garanterar vi dig en trygg, rolig och säker kurs på rätt stränder.

Kitesurf i Stockholm

I Stockholm finns många bra ställen för kitesurfing och vi känner till de bästa och säkraste stränderna som lämpar sig för kitekurser.

Flexibla och påbyggnadsbara kitekurser

Takten och tempot anpassas efter din inlärningskurva. Alla våra kitekurser uppgraderingsbara och flexibla. Du väljer en eller flera dagar som du börjar med. Därefter kan du bygga på med påbyggnad, coaching och privatlektioner.

Boka direkt (online kalender)

boka_kitesurfkurs

SE HELA KURSUTBUDET

Gå din kitekurs med oss på KITEBOARDCENTER. Vår gedigna erfarenhet är en garanti att du får högsta kvaliteten och bästa upplevelsen av din kitekurs i Stockholm. Vi håller kitekurser för alla nivåer och åldrar. Ny kursstart varje dag, måndag – söndag

Vi utbildar på utvalda och säkra platser i Stockholm. Vanliga kursplatser är bland annat Dalarö, Gålö, Nyköping, Åkersberga, Norrtälje, Gävle