Om oss
Kitekurser i Stockholm varje dag

Om oss

Öppet varje dag. måndag – söndag: 09.00 – 22.00

KTIEBOARDCENTER är en av Sveriges största kiteskolor. Vi har varit med sen 2002 och med över 290 utbildningsdagar per år är vi den i särklass mest erfarna kiteskolan i Stockholm och på östkusten. Vi är rankade topp 5 i världen, bästa instruktör och kiteskola, av IKO kiteboarding organisationen

Kiteskolan är för din trygghet ett IKO affilierat center och håller öppet för kitekurser hela året. Vi leder utvecklingen av sporten och ligger i absoluta framkant när det gäller säkerhet, kursinnehåll och utveckling

kitekurs

IKO affilierat kitecenter - kiteboardcenter stockholm

SKOLAN MED MEST ERFARENHET PÅ ÖSTKUSTEN
Med över 16 år av kitesurfing och kursverksamhet i Stockholm har vi erfarenhet som ingen annan. Många andra aktörer och skolor anlitar oss och våra tjänster, vi har bl.a hållit alla Surfbussens kitekurser i Stockholm fram till 2014.

Vi har några av landets högst utbildade IKO instruktörer. Med över 5000 lektionstimmar i ryggen och en av de få skolorna som kan licensiera IKO assistenter. Här har vi bl.a utbildat instruktören på JL Kiteskola STHLM som gick sin nybörjarkurs hos oss 2013, sen assistentkursen 2014 för att sen starta sin egna verksamhet 2015.

NÄTVERK & SAMARBETEN
Vi samarbetar med företag som Volkswagen, Visit Sweden, SEB, Live It, Länsförsäkringar, If och Best Kiteboarding. Nyligen var vi med och arrangerade så att Youri Zoon, tvåfaldige världsmästaren besökte oss i Sverige.

Med ett stort nätverk av andra kiteskolor i Sverige, bla Gotland, Öland, Malmö och Varberg kan vi hjälpa dig åka till rätt ställe för att utveckla din åkning under överseende av seriösa och erfarna instruktörer. Och oavsett vart i världen du vill åka så kan vi guida dig till bra centers på Cap Verde, Boracay, Australien och Colombia.

KURSER PÅ DE BÄSTA & SÄKRASTE STRÄNDERNA
Vi utgår från Stockholm och håller kitekurser på säkra och långgrunda stränder i hela Stockholmsområdet samt i skärgården. Under sommaren kan du besöka vårt testcenter och showroom på Dalarö, som ligger intill kitezonen.

kitekursstockholm

MER ÄN EN VANLIG KITEKURS
När du väljer oss på Kiteboardcenter för din kitesurfing kan du förvänta dig ett proffs ut i fingerspetsarna. Med vårt erfarna team av instruktörer, vårt välutvecklade helhetskoncept och en geniun passion för kitesurf garanterar vi att du får mer än bara en vanlig kitekurs

Världens topp 5 bästa kiteskolor

Vi utbildar på utvalda stränder i Stockholm, Nyköping, Nynäshamn, Södertälje, Åkersberga, Norrtälje, Uppsala och Gävle. Vi arrangerar även weekendresor och camps, både i Sverige och utomlands.

kitesurfkurs

VÅRT KURSKONCEPT

  • Förberedande & gratis teori online
  • Gedigen och innehållsrik kurs enligt IKO utbildningsplan
  • Erfarna, licensierade instruktörer och assistenter
  • Gedigen elevzon, kiteguide & support efter kursen
  • Påbyggnadskurser på olika nivåer, från intermediate till avancerad
  • Rabatterade elevpriser på utrustning. 50% rabatt på din kitekurs vid köp av paket
  • Uthyrning av utrustning till mycket bra priser
  • Testcenter av olika märken. Prova gratis innan du handlar
  • Professionellt team hjälper dig med allt inom kite
  • IKO Assistent kurser – när du vill göra karriär inom kite

Internationell Standard på kursverksamheten

Kiteboardcenter är den första kiteskolan i Stockholm som startade med licensierade instruktörer och utbildade enligt IKO och KSA.

Att undervisning sker enligt IKO standard, det i särklass bästa totalkonceptet för att lära dig kitesurfing på rätt sätt, ger dig en garanti och kvalitetsstämpel på att din kurs går till på rätt sätt. Efter din kitekurs hos oss får du certifikat som är gångbart och accepterat i hela världen

boka_kitesurfkurs

SE HELA KURSUTBUDET